Een goede website is als...

Een top verkoper die constant voor je op de baan is.

Een website laten bouwen of simpelweg ‘hebben’ is één ding. Uiteindelijk moet dit online raakpunt wel voldoen aan een reeks vereisten. Is het eenvoudig om contact op te nemen? Vraag ik niet teveel van mijn bezoekers? In het beste geval is een website zo opgezet dat hij rendeert, zowel in het aanleveren van de juiste leads als in het verschaffen van de juiste informatie over je bezoekers.

Website design & ontwikkeling

Hoe gaan wij te werk?

We horen graag van jou welke filosofie je bedrijf en dus online verhaal moet uitstralen. We denken mee, analyseren de markt en stellen concrete doelstellingen voor. We putten uit onze jarenlange ervaring om jou te inspireren, maar ook om een kritisch klankbord te zijn.

Na een analyseronde tekenen wij de wireframes – het grondplan van de website – uit. De focus ligt daarbij op je doelstellingen, een toegankelijke indeling en gebruiksvriendelijke navigatie. Via een eerste ontwerp krijg je een visuele impressie van je nieuwe website.

De eerste visuele indruk van je website is erg belangrijk, we verzorgen elke pagina dan ook tot in de puntjes. Beter vóór mooier: je website moet niet alleen aantrekkelijk, maar vooral gemakkelijk zijn. 

We sleutelen tot we de beste surfervaring kunnen garanderen. In een eigen testomgeving volg je mee hoe onze ontwikkelaars alles tot in detail uitwerken. Doorgedreven tests verhelpen schoonheidsfoutjes en zorgen voor een optimaal gebruik in verschillende browsers.

Hoera, je website kan live! Maar daar stopt ons werk niet. We leveren een transparante en bovenal efficiënte service met regelmatige updates en ondersteuning. Ook analyseren we de data die je website genereert en kan je zelf content gaan toevoegen via het content management systeem.

De websites die wij bouwen
helpen je ook écht groeien.

Gebruiksvriendelijk CMS op maat.

Geoptimaliseerd van mobiel tot desktop

Vindbaar in Google & Bing

Eigen uniek ontwerp

Geoptimaliseerd voor échte leads

Dashboard voor inzichten van je bezoekers

Die eerste brainstorm? Die doen we graag en gratis.

Wij vinden het leuk om samen te zitten, uitdagingen en doelstellingen te overlopen. Zo kunnen wij in een eerste gesprek kijken in welke mate een nieuwe website jou doelstellingen kan vervullen.

Neem contact op voor een gratis kennismaking én erg uitgebreide analyse.

Maak je keuze tussen de volgende diensten:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door GROWWW. Ons Privacybeleid is hierop van toepassing.